Kuinka Me Toimimme
Hyväksytyt Palautukset

Verkkokaupassamme sovelletaan lain mukaista 14 päivän täyttä palautusoikeutta tuotteiden vastaanottopäivästä lukien. Täysi korvaus suoritetaan 1-2 työpäivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksen.6 Kuukauden Jälleenmyyjän Takuu

Me tarjoamme 6 kuukauden täyden jälleenmyyjän takuun toiminnallisia ja materiaaleihin liittyviä ongelmia vastaan. Jälleenmyyjän takuumme lisäksi, jotkin uudemmat tuotteet saattavat tulla myös valmistajan maailmanlaajuisella takuulla. Näissä tapauksissa asiasta on mainittu tuotteen kuvauksessa. Testaamme kaikki myytävät kellot ennen niiden toimitusta asiakkaalle. Tarkastamme aina kellojen toimivuuden, kunnon sekä aitouden.Testattu & Tarkastettu

Me testaamme kaikkien tuotteiden toimivuuden ja aitouden. Kaikki kellot ovat täysin testattuja ja puhdistettuja ja tulevat kuuden kuukauden jälleenmyyjän takuulla. Käyttäen valmistajien rekistereitä, me varmistamme myös kellojen alkuperän ja historian niin pitkälle kuin mahdollista. Jos jokin osa kellosta ei ole enää alkuperäinen, tästä ilmoitetaan tuotteen kuvauksessa. Pyrimme myös kertomaan jos ja kun:

  • viimeisin tietoinen huolto tapahtui
  • kellon koneiston tarkkuuta testattiin
  • täysi painetesti kellon ilmoitettua syvyyskestoa vastaan suoritettiinOsta Turvallisesti

Voit valita maksutavaksi luottokortin tai pankkisiirron. Yhdessä rahoituskumppaniemme kanssa takaamme korkean tieturvan koskien kaikkia rahansiirtoja. Emme tallenna pysyvästi mitään arkaluontoisia tietoja kuten esimerkiksi luottokorttinumeroita. Vaikka teemme kaikkemme varmistaaksemme nettisivuilla esitettyjen hintojen pitävän paikkansa, pidätämme silti oikeuden perua tilauksen, jos se on perustunut virheelliseen hintaan.

Maksu Luottokortilla

WorldPay on tietoturvakumppanimme kaikissa korttimaksuissa. Jokainen rahansiirto käsitellään turvallisesti käyttäen korkean luokan kryptografiaa. Kaikki luottokorttimaksut tarkistetaan manuaalisesti ja vahvistus maksusta lähetään sähköpostitse.

Meillä voit maksaa seuraavilla pankki- tai luottokorteilla:

Jaa maksut

Tarjoamme yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa osamaksukampanjoita. Kun valitset maksuvaihtoehdoksi osamaksukampanjan, lähettää Collector laskun, jonka eräpäivä on seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä. Lisäkulut lisätään suoraan kassaan kun valitset osamaksukampanjan. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään. Jatkaaksesi osamaksua, sinun tulee maksaa laskussa ilmoitettu kiinteä summa. Laskut lähetetään kuukauden puolessa välissä. Tarkistamme ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissakin tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Myöhästyneistä maksuista tai maksamattomista laskuista veloitetaan muistutuskulut sekä viivästyskorko.

Täydelliset osamaksuehdot alla olevasta linkistä:
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Lasku

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään. Yleiset lasku- ja tililuottoehdot. Laskusta peritään laskutuslisä, joka on 2,95 euroa.

Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessasi voit valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 19,2 prosenttia vuodessa.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Maksun palautus
Jos olet jo maksanut laskusi, mutta haluat peruuttaa kaupan, sinulla on oikeus maksun palautukseen Collectorilta. Jotta Collector voi tehdä takaisinmaksun, tarvitsevat he yhteys- ja tilitietosi. Collector ei tallenna näitä tietoja maksun yhteydessä. Lähetä tietosi sähköpostitse osoitteeseen contactcenter@collector.fi tai soita numeroon 09 3158 9947. Voit myös vierailla Collectorin sivuilla osoitteessa https://www.collector.fi.

Maksu Pankkisiirrolla

Valitessanne pankkisiirron, vahvistus tilauksen vastaanoottamisesta sekä maksuohjeet lähetetään sähköpostitse. Heti kun maksunne on saavuttanut meidät, lähetämme tiedon tästä sähköpostiinne.

Maksu VerkkopankissaIlmainen ja vakuutettu FedEx / Posti Kuljetus

Käytämme kuljetukseen FedExiä ya Posti, jotta voimme taata kaikista turvallisimman toimituksen. Kaikki kuljetuksemme ovat ilmaisia ja täysin vakuutettuja katoamista ja vahinkoja vastaan aina kunnes lähetys on saavuttanut määränpäänsä. Heti lähetyksenne lähdettyä varastostamme, ilmoitamme Teille sähköpostitse seurantanumeron, jonka avulla voitte seurata kuljetuksenne etenemistä.Toimintaperiaatteemme

Palautusoikeus

Teillä on oikeus palauttaa tilaamanne tuotteet 14 päivän sisällä tuotteiden vastaanottopäivästä lukien. Tuotteet eivät saa kuitenkaan olla käytettyjä tai millään lailla vahingoittuneita. Kaikki sinetit tulee olla paikoillaan eikä kelloa tai sen mahdollisia lisävarusteita, kuten koteloa tai papereita tule käsitellä millään tavalla asiattomasti.
Ennen tuotteiden palautusta ottakaa meihin yhteyttä ohjeistuksen saamiseksi. Tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa ja kaikista palautuskustannuksista vastaa asiakas itse.
Kellon palautuksen tulee noudattaa annettuja ohjeita ja lähetyksen on sisällettävä jäljitysmahdollisuus ja/tai vakuutus ellemme ole Teitä toisin ohjeistaneet.

Siinä harvinaisessa tapauksessa, että saatte kellon, joka on vahingoittunut, viallinen tai ei vastaa tilaustanne, Teillä on oikeus täyteen takaisinmaksuun 14 päivän sisällä ja kaikista palautukseen liittyvistä kustannuksista vastaa Kello Klassikot™.


Tietosuojakäytäntö

Yksityisyyden suoja
Me pidämme henkilökohtaiset tietonne suojassa. Emme koskaan paljasta meille luovutettuja tietoja kolmannelle osapuolelle ellette Te ole antaneet meille siihen lupaa tietoja kerättäessä.

Mitä ovat "henkilökohtaiset tiedot"?
Henkilökohtaisia tietoja ovat esimerkiksi Teidän nimenne, sähköpostiosoitteenne, puhelinnimeronne, osoitteenne ja se mitä ostitte meiltä. Se pitää sisällään myös automaattisesti kerätyn tiedon Teidän vieraillessa nettisivuillamme, kuten IP-numeron, web-selaimen, käyttöjärjestelmän, vierailunne päivämäärän ja ajan, jne.

Roskapostin vastainen suoja
Kello Klassikot™ ei tule lähettämään Teille roskapostia eikä koskaan luovuta tietojanne yrityksille tai järjestöille, jotka sitä lähettävät. Asiakkaanamme saatatte kuitenkin saada meiltä sähköpostitse tietoa koskien tilaustanne ja palveluitamme sekä vastauksia kyselyihinne.

Kaikissa uutiskirjeissämme on helppokäyttöinen linkki uutiskirjeen tilauksen perumiseen, joten voitte lopettaa tilauksenne helposti milloin vain.