Asiakaspalvelu
Varmat maksutavat
Laatukellot.fi - verkkokauppamme käytäntönä on veloittaa maksu vasta kun voimme varmistaa että tilaamasi kello/kellot voidaan toimittaa luvatussa ajassa.
Luottokorttimaksut tarkistetaan manuaalisesti, minkä jälkeen lähetämme vahvistuksen maksusuorituksen vastaanottamisesta sähköpostiosoitteeseesi. Suora pankkimaksu Trustly-palvelulla Tee ostoksia ja maksa suoraan pankkitililtäsi.
Toimi näin::
1. Valitse Trustly maksutavaksi kassalla.
2. Valitse käyttämäsi pankki ja tunnistaudu sitten pankkitunnuksilla tai turvakoodilla turvallisen ja salatun yhteyden kautta.
3. Valitse sitten, miltä tililtä haluat maksaa ja vahvista maksu.
4. Ostosumma veloitetaan suoraan annetulta tililtä ja tilausvahvistus lähetetään.
Maksu kortilla Kortilla maksaminen tapahtuu järjestelmässä, joka täyttää PCI-DSS-turvallisuusstandardin vaatimukset.

 Kun haluat tietoa maksuistasi, ota yhteyttä Qliroon. Löydät yhteystiedot osoitteesta https://www.qliro.com/

 Voit valita, haluatko maksaa koko tilauksen heti maksu- tai luottokortilla. Hyväksymme tällä hetkellä VISA- ja Mastercard-kortit. Emme veloita korttimaksua. Maksukumppanimme Qliro käsittelee luottokorttimaksut ja takaa nopean ja luotettavan maksamisen.

 Lisäturvallisuutta varten käytämme 3D-Securea, joka on globaali VISAn ja Mastercardin käyttämä turvallisuusstandardi internet-maksamista varten.


 Toimi näin:

 1. Valitse luottokortti maksutavaksi kassalla. Sinut yhdistetään nyt Qliron turvalliselle maksupalvelimelle.

 2. Valitse luottokortin tyyppi, anna kortin numero, voimassaoloaika, kortin turvakoodi (CVV) sekä kortinhaltijan nimi. Huomaa, että käyttäessäsi e-korttia voimassaoloajan tulee olla vähintään kaksi kuukautta.

 3. Suoritamme tarkastuksen varmistaaksemme, että kortin tiedot täsmäävät ja että kate riittää ostoa varten.

 4. Ostosumma varataan ensin tililtäsi.
5. Varattu summa siirretään ”liikkeelle”, kun tuotteet lähetetään varastosta. Jos tilaus jaetaan useaan toimitukseen, summa siirretään, kun viimeinen toimitus lähetetään.
Qliro - lasku Lasku tulee maksaa 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Lasku lähetetään sähköpostitse oston yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Maksun myöhästyessä lähetetään muistutus, ja se sisältää 5 Euro myöhästymismaksun sekä viivästyskoron 7 % + voimassa olevan viitekoron. Jos maksu myöhästyy edelleen, lisäksi tulevat lainmukaiset perintäkulut.


 Jos ostat laskulla, varaamme oikeuden tarkastaa luottotietosi Qliro AB:n kautta. Henkilötietojesi kerääminen ja käsittely sekä luottotietojen tarkastus on tarpeen, jotta voimme käsitellä haluamasi 14 päivän luoton.
Katso lisätietoja Qliron ehdoista napsauttamalla tästä Qliro - tili ja osamaksu Kun valitset osamaksun, saat heti tiedon, onko hakemuksesi hyväksytty ja voit tehdä ostoksesi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit palata takaisin ja valita toisen maksutavan. Sinulla voi olla yksi tai useampia samanaikaisia osamaksuostoja. Qliro yhdistää ne yhteen kuukausilaskuun, joka lähetetään sähköpostitse jokaisen kuukauden puolivälissä. Voit milloin tahansa osamaksuajan aikana maksaa koko jäljellä olevan velkasi.
Osamaksulle on seuraavat vaihtoehdot
Maksutapa 6 kk 12 kk 36 kk Tili*
Järjestelypalkkio 29,95 EUR 39,95 EUR 39,95 EUR 0 EUR
Käsittelymaksu 3,95 EUR 3,95 EUR 3,95 EUR 3,95 EUR
Vuosikorko 0% 14,95 % 14,95 % 22,00 %
Esimerkki 10 000 kruunun ostoksesta
Todellinen vuosikorko 19,76 % 16,94 % 27,93 % 34,64 %
Maksu kuukaudessa 176 EUR 91 EUR 39 EUR 98 EUR
Kokonaiskulut 1 054 EUR 1 087 EUR 1 413 EUR 1 171 EUR

*Koskee maksua 12 kuukauden aikana

Maksun myöhästyessä lähetetään muistutus, ja se sisältää 5 euro myöhästymismaksun sekä viivästyskoron 7 % + voimassa olevan viitekoron. Jos maksu myöhästyy edelleen, lisäksi tulevat lainmukaiset perintäkulut.

Oston yhteydessä varaamme oikeuden tarkastaa luottotietosi Qliro AB:n kautta. Henkilötietojesi kerääminen ja käsittely sekä luottotietojen tarkastus on tarpeen, jotta voimme käsitellä haluamasi luoton.

Täydelliset ehdot: Qliron täydelliset ehdot tilille ja osamaksulle löydät täältä.
Katso myös Vakiomuotoiset eurooppalaiset kulutusluottotiedot. Qliron ”Osta nyt, maksa myöhemmin” Korko 0 %
Järjestelypalkkio 3,95 EUR
Ei muita kuluja.
Lasku lähetetään sähköpostilla kampanjakuukauden puolivälissä
Maksun myöhästyessä lähetetään muistutus, ja se sisältää 5 Euro myöhästymismaksun sekä viivästyskoron 7 % + voimassa olevan viitekoron. Jos maksu myöhästyy edelleen, lisäksi tulevat lainmukaiset perintäkulut.
Oston yhteydessä varaamme oikeuden tarkastaa luottotietosi Qliro AB:n kautta. Henkilötietojesi kerääminen ja käsittely sekä luottotietojen tarkastus on tarpeen, jotta voimme käsitellä haluamasi luoton.

Täydelliset ehdot: Qliron täydelliset kampanjaehdot löydät täältä.
Katso myös Vakiomuotoiset eurooppalaiset kulutusluottotiedot..

Panksiirto Pankkisiirtomaksut tarkistetaan manuaalisesti, minkä jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen ja maksuohjeet sähköpostiosoitteeseesi.