Asiakaspalvelu
Varmat maksutavat
Voit valita maksutavaksi luottokortin tai pankkisiirron. Yhdessä rahoituskumppaniemme kanssa takaamme korkean tieturvan koskien kaikkia rahansiirtoja. Emme tallenna pysyvästi mitään arkaluontoisia tietoja kuten esimerkiksi luottokorttinumeroita. Vaikka teemme kaikkemme varmistaaksemme nettisivuilla esitettyjen hintojen pitävän paikkansa, pidätämme silti oikeuden perua tilauksen, jos se on perustunut virheelliseen hintaan. Maksu Luottokortilla WorldPay on tietoturvakumppanimme kaikissa korttimaksuissa. Jokainen rahansiirto käsitellään turvallisesti käyttäen korkean luokan kryptografiaa. Kaikki luottokorttimaksut tarkistetaan manuaalisesti ja vahvistus maksusta lähetään sähköpostitse. Jaa maksut Tarjoamme yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa osamaksukampanjoita. Kun valitset maksuvaihtoehdoksi osamaksukampanjan, lähettää Collector laskun, jonka eräpäivä on seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä. Lisäkulut lisätään suoraan kassaan kun valitset osamaksukampanjan. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään. Jatkaaksesi osamaksua, sinun tulee maksaa laskussa ilmoitettu kiinteä summa. Laskut lähetetään kuukauden puolessa välissä. Tarkistamme ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissakin tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Myöhästyneistä maksuista tai maksamattomista laskuista veloitetaan muistutuskulut sekä viivästyskorko. Lasku Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään. Yleiset lasku- ja tililuottoehdot. Laskusta peritään laskutuslisä, joka on 2,95 euroa.

Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessasi voit valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 19,2 prosenttia vuodessa.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Maksun palautus Jos olet jo maksanut laskusi, mutta haluat peruuttaa kaupan, sinulla on oikeus maksun palautukseen Collectorilta. Jotta Collector voi tehdä takaisinmaksun, tarvitsevat he yhteys- ja tilitietosi. Collector ei tallenna näitä tietoja maksun yhteydessä. Lähetä tietosi sähköpostitse osoitteeseen contactcenter@collector.fi tai soita numeroon 09 3158 9947. Voit myös vierailla Collectorin sivuilla osoitteessa https://www.collector.fi. Maksu Pankkisiirrolla Valitessanne pankkisiirron, vahvistus tilauksen vastaanoottamisesta sekä maksuohjeet lähetetään sähköpostitse. Heti kun maksunne on saavuttanut meidät, lähetämme tiedon tästä sähköpostiinne.